0
Передзвонимо за 25 секунд
Замовити дзвінок

Власне паркомісце – вдалий спосіб збереження коштів і часу

Власне паркомісце – вдалий спосіб збереження коштів і часу
Власне паркомісце – вдалий спосіб збереження коштів і часу
Власне паркомісце – вдалий спосіб збереження коштів і часу
Власне паркомісце – вдалий спосіб збереження коштів і часу
Власне паркомісце – вдалий спосіб збереження коштів і часу

01 /01

У великих містах автомобілісти все гостріше відчувають проблему з паркуванням. Івано-Франківськ як місто, що динамічно розвивається та зростає, не є виключенням. Попри компактність та пішу доступність до найвіддаленіших районів, жителі з авто нерідко відчувають дискомфорт саме через брак паркувальних місць. Blago відповідально підходить до планування житлових комплексів та дбає про комфорт жителів усього міста. Сучасна технологічна компанія розв’язує питання з паркуванням ще на етапі проєктування та будує житлові комплекси з просторими підземними паркінгами, сучасними гаражними боксами та наземними паркомісцями для гостей. Найбільш зручним варіантом для міста являється підземний паркінг.

У чому переваги підземних паркінгів

  1. Висока надійність. Підземний паркінг являє собою інженерну споруду нижче рівня поверхні землі з окремим захищеним в’їздом/виїздом та обмеженим доступом для сторонніх осіб. Гідроізоляція, системи кондиціонування, вентиляції та пожежогасіння забезпечують оптимальні показники мікроклімату та безпечні умови для зберігання автомобіля. На авто не падає дощ чи сніг, його не перегріває палке сонце. А це гарантує збереження кольору та вигляду транспорту, продовження терміну його експлуатації.
  2. Великий простір. Ширина проїздів, площа та кількість паркомісць регламентується наступними нормативними значеннями ДБН:
  • розмір звичайного паркомісця складає 2.5 м × 5.5 м =13.75 кв. м;
  • для тимчасових автостоянок допустимі розміри паркомісця 2.3 м × 5.0 м;
  • зазори безпеки допускається збільшувати до 0.7 м;
  • мінімальна ширина проїздів: із двобічним рухом – 6 м, з однобічним рухом – 3.5 м. При таких розмірах заїжджати та паркуватися зручно на будь-якій автівці.
  1. Максимальна безпека. Усі підземні паркінги blago обладнані системами відеоспостереження, а в’їзд захищений воротами. Це виключає проникнення небажаних гостей та вбереже авто від пошкоджень та крадіжки.
  2. Комфорт. Потрапити у паркінг можна відразу з квартири, спустившись ліфтом або зійшовши сходами. Це суттєво економить час та дуже зручно при щоденному користуванні автомобілем.
  3. Вигідна інвестиція. На сьогодні купівля паркомісця рівноцінна купівлі квартири чи комерційного приміщення та являється вдалим варіантом капіталовкладення.

Чому вигідно мати власне паркомісце

Як і будь-яка інша нерухомість, вартість паркомісця зростає в міру готовності паркінгу. Якщо купувати паркомісце на старті будівництва, можна заощадити до 30% кінцевої вартості. А далі можна отримати вигоду. Як саме?
  1. Продати готове паркомісце.
  2. Здавати у щомісячну оренду та отримувати регулярний дохід. До прикладу, станом на квітень 2023 року ціна оренди паркомісця в Івано-Франківську складає близько 3000 грн/міс. За рік такий дохід може сягати 36 000 грн і більше.
  3. Або власник паркомісця може використовувати його для власних потреб, а в разі необхідності – вигідно продати.

Де в Івано-Франківську можна купити паркомісце

Компанія blago пропонує найбільший вибір паркомісць у різних локаціях:
  1. Family Plaza – вул. Крайківського
  2. Авторський – вул. Січових Стрільців
  3. Main House – вул. Є. Коновальця.
  4. Manhattan – перетин вулиць Ленкавського та Левицького.
  5. Parus – вул. Г. Мазепи.
  6. Royal Hall – вул. Т. Шевченка.
  7. Житловий масив «Паркова Алея» – вул. Героїв Миколаєва.
Дізнатися про наявні паркомісця та їхню вартість можна у відділі продажу blago: +38 (067) 761-28-35
envelope

Дізнатися першими про новини компанії

close form

Даруємо квартиру за донат!

Даруємо квартиру за донат!