0
Передзвонимо за 25 секунд
Замовити дзвінок

Швидкі темпи будівництва – ключова перевага компанії blago

Швидкі темпи будівництва – ключова перевага компанії blago
Темпи будівництва це найголовніше питання усіх покупців нерухомості на старті будівництва. Купуючи таку квартиру, клієнти хвилюються чи вчасно буде здана новобудова, чи не заморозять об’єкт, чи відповідатиме якість вимогам ДБН та, чи сходитиметься площа на плануванні та  реальна площа квартири.  blago це технологічна компанія, яка може похизуватися швидкими темпами будівництва, технологічністю, новаторством, унікальною архітектурою та стилем, а також інфраструктурою, яку вона створює. Як доказ, пропонуємо переглянути як розвивалось будівництво за минулий, хоч і дуже важкий, рік. Тому що blago – це будувати попри все!

Сучасний район Manhattan

“Manhattan” спроєктовано відповідно до останніх світових тенденцій. Головна його мета – забезпечити мешканцям максимальний комфорт шляхом добре спланованої інфраструктури, зручної прибудинкової території, системи безпеки та високоякісних технологій будівництва. Це більше, ніж просто житловий комплекс. Це спільнота людей, які діляться однаковими цінностями та бажанням жити комфортно та безпечно. Активними темпами ми продовжуємо створювати район, в якому можна насолоджуватись красою природи, спокоєм та затишком власної квартири. З кожним етапом ми наближаємося до готовності 100%. А динаміка будівництва свідчить про високі темпи. 

Наймасштабніший район Івано-Франківська “Manhattan UP”

“Manhattan UP” унікальний проєкт, якого досі в Івано-Франківську не було. Каскадне будівництво, 6 великих кварталів із зеленими облаштованими дворами, повноцінна інфраструктура, підземний паркінг, сучасні технологічні рішення є ключовими складовими концепції “Manhattan UP”. Реалізація кожного з цих напрямів дозволить створити житло нового рівня. Сформувати життєвий простір майбутнього, який не обмежується стінами, а можливості є безмежними. Житловий район “Manhattan UP” продовжує зростати. З кожним місяцем секції першого кварталу стають вищими та вже навіть можна оцінити краєвиди з верхніх поверхів.

Житловий комплекс “Family Plaza”

“Family Plaza” – сучасний житловий комплекс з орієнтацією на особистість. В центрі концепції комплексу індивідуальність мешканців – окремих особистостей з відмінними вподобаннями, потребами, стилем життя. Всі вони різні за віком та інтересами й тому потребують власного простору. Це єдиний житловий комплекс, в якому враховані потреби різних сімей. ЖК “Family Plaza” є прикладом послідовного будівництва масштабного житлового комплексу. Від початку реалізації проєкту роботи не припинялися в жодній секції. А правильне забезпечення ресурсами та організація процесів на будмайданчиках забезпечують нам бажані результати.

Комплекс бізнес-класу “А5”

ЖК “А5” – сучасний комплекс бізнес-класу, який будується у центральній частині міста. Квартири в А5 мають оптимальні планування задля раціонального використання кожного квадратного метра. Прибудинкова територія включає в себе сучасні дитячі та спортивні майданчики, закритий облаштований двір та підземний паркінг. Розвинена інфраструктура довкола комплексу дає можливість планувати свій робочий та особистий час. Житло тут ідеально підходить для тих, хто хоче жити активно та сміливо, вдало організовувати робочі будні та знаходити час для відпочинку. Будівництво житлового комплексу бізнес-класу “А5” триває з незмінними темпами та послідовністю.

Житловий комплекс бізнес-класу “IQ House”

“IQ House” – нова нерухомість бізнес-класу навпроти центрального корпусу Національного Технічного Університету Нафти і Газу. 300 сучасних квартир для власного простору, вдалого планування часу та позитивних вражень. У ЖК “IQ House” ми створюємо раціональні рішення для розумного проживання: стильна архітектура, колясочні та кладові, відкритий двір з ландшафтним дизайном, комерція на першому поверсі, футуристичний дитячий майданчик. Щоби не відбувалося, команда blago продовжує будівництво усіх секцій “IQ House”

Житловий комплекс “U ONE”

“U ONE” – це житловий комплекс у районі Позитрон. Концепцією “U ONE” передбачено будівництво багатоповерхового будинку квартального типу з правильними побутовими рішеннями. Власний закритий двір, дитячий майданчик, ландшафтний дизайн, гаражі, панорамне скління, 2 сходові і 2 ліфти у кожному під’їзді, продумані планування, системи безпеки та охорони – все це забезпечить щоденний комфорт і насолоду від перебування удома. А віддалене розміщення від автомагістралі вбереже мешканців від шуму та загазованості повітря. Динаміка будівництва комплексу помітна усього за місяць.

Житловий комплекс “Union”

“Union” ЖК  комфорт-класу у центрі міста, який складатиметься з чотирьох  будівель, три з яких будуть сполучені одним великим торговим приміщенням. В основу ідеї комплексу закладено створення комфортного, сучасного та доступного по вартості житла у центрі Івано-Франківська. Вчасно, якісно та згідно з проєктом – саме так відбувається будівництво житлового комплексу “Union”. Від початку його реалізації роботи на будівельному майданчику не припинялися, а лише набирали більших темпів. Продовжуємо йти до мети – реалізовувати сучасні житлові комплекси заради зручного та затишного життя в Івано-Франківську. Зосереджуємось на результаті та, не збавляючи темпи, продовжуємо створювати сучасний простір, щоб наші мешканці насолоджувалися життям.
envelope

Дізнатися першими про новини компанії

close form

Даруємо квартиру за донат!

Даруємо квартиру за донат!