0
Передзвонимо за 25 секунд
Замовити дзвінок

У Івано-Франківську за сприяння компанії blago стартує важливий соціальний проєкт «Народжуємо нескорених. Будуємо майбутнє»

У Івано-Франківську за сприяння компанії blago стартує важливий соціальний проєкт «Народжуємо нескорених. Будуємо майбутнє»
Компанія blago спільно з міським головою Івано-Франківська Русланом Марцінківим, КНП "Міський клінічний перинатальний центр Івано-Франківської міської ради" та Університетом Короля Данила презентують великий спільний соціальний проєкт «Народжуємо нескорених. Будуємо майбутнє». Метою проєкту є збільшення кількості народжуваності в місті, формування і пропагування сімейних цінностей та здорового материнства, підтримка здоров’я жінок різного віку. Проєкт «Народжуємо нескорених. Будуємо майбутнє» складатиметься із серії заходів і подій, які ми плануємо провести протягом 5 місяців:
  1. Безплатні тренінги із провідними експертами на теми підготовки до материнства та жіночого здоров‘я.
  2. Фестиваль сім‘ї до Дня дитини.
  3. Фотопроєкт успішних франківських молодих матусь, щоб продемонструвати можливість бути успішною мамою та реалізуватись в кар‘єрі – 10 історій молодих матусь в друкованих журналах «Like» та «Місто».
  4. Реконструкція кімнати виписки в Івано-Франківському міському перинатальному центрі.
Перший захід відбудеться вже 28 березня у конференц-залі Університету Короля Данила. Більше про події та активності дізнавайтеся на наших сторінках в соцмережах.
envelope

Дізнатися першими про новини компанії

close form

Даруємо квартиру за донат!

Даруємо квартиру за донат!