0
Передзвонимо за 25 секунд
Замовити дзвінок

Чи важко купити квартиру по програмі єОселя?

Чи важко купити квартиру по програмі єОселя?
Програма єОселя надає українцям можливість придбати житло через іпотечне кредитування, що передбачає перший внесок від 20% та щомісячні виплати. Програма запроваджена у жовтні 2022 року, з кожним місяцем тільки набирає обертів.

Хто може скористатися програмою?

Програма єОселя доступна для громадян України віком від 18 до 70 років, які не мають власного житла або їхнє житло:
  • Має площу менше 52,5 м² + 21 м² на кожного наступного члена сім'ї.
  • Знаходиться в районі бойових дій або на тимчасово окупованій території.
Програма єОселя пропонує два види іпотеки:
  1. Пільгова іпотека під 3%, якою можуть скористатися медичні працівники державних і комунальних закладів, педагоги та науковці, військовослужбовці за контрактом, захисники України та члени їхніх сімей.
  2. Масова іпотека під 7%, якою можуть скористатися ветерани війни та члени їхніх сімей, учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, сім'ї загиблих Захисників і Захисниць України, ВПО та інші громадяни.
Як працює програма єОселя? Про свій досвід ділиться Анастасія, яка купила квартиру в ЖК Comfort Park під 3% Анастасіє, розкажіть, як ви дізналися про програму єОселя і що спонукало вас взяти участь у цій програмі? Дізналась від сестри. Вона буквально заставила мене подати заявку та детально розказала про переваги покупки нерухомості по цій програмі. Я зрозуміла, що це чудова можливість отримати квартиру з можливістю робити ремонт і виплачувати кредит замість оренди. Як ви оцінюєте процес подачі заявки на кредит? Чи були якісь труднощі? Все було досить зручно і швидко. Єдині труднощі виникли з поручителем, тому я взяла менший кредит. Менеджер Олег мене люб’язно проконсультував і був зі мною на всіх етапах подачі заявки. За це я йому дуже вдячна. Як швидко ви отримали відповідь на вашу заявку? Досить швидко, всього декілька днів. Потім ще трохи часу знадобилось на вибір квартири. Загалом, до місяця часу я вже отримала ключі та почала ремонт. Який щомісячний внесок по кредиту? Він більший чи менший за орендну плату? Щомісячний внесок становить 5 тисяч гривень, що значно менше за середню оренду у 12 тисяч. Тому я більш ніж задоволена. Який житловий комплекс ви обрали? Як би ви оцінили підтримку та консультації, які отримали від менеджера компанії? Я обрала ЖК Comfort Park від компанії blago на Пасічній. Вже давно придивлялась до цього району. Для мене він ідеальний: тут є все необхідне для життя, близько до роботи, річки та транспортної розв'язки, адже часто їжджу у гості до рідних. Зі мною працював менеджер Олег. Він справжній фахівець, ідеально знає усі проєкти компанії blago та навіть двічі возив мене по деяких із них. Адже мені складно ось так одразу обрати ЖК, в якому я буду ще довго проживати.  Як ця програма вплинула на ваше життя? Я вже маю власне житло. Відсотки по кредиту невеликі, тому я можу самотужки сплачувати кредит та відкладати на ремонт. Чи порекомендували б ви програму єОселя іншим? Чому? Так, безумовно. Це дуже зручно, якщо немає можливості одразу придбати житло за всю суму. Чи є якісь поради для людей, які планують скористатися цією програмою? Не баріться. Бажаючих купити квартиру за програмою дуже багато і з кожнем днем їх кількість тільки зростає. Тож якщо вам сподобається якась квартира є ймовірність, що її  може хтось купити. А ще важливо, щоб у процесі покупки у вас був професійний помічник, щоб зробити процес якомога зручнішим і швидшим, як це було у мене.
envelope

Дізнатися першими про новини компанії

close form

Даруємо квартиру за донат!

Даруємо квартиру за донат!